Vinn presskriberat skrivbord

20131025-230100.jpg
Äntligen … slipper vi utsända sportmurvlar tjänstgöra från ”Sveriges sämsta pressläktare”, med fallfärdiga och rostiga skrivbord.

För att fira detta bidrog jag till nedmonteringen och skänker bytet (ett rostigt pressbord) till bästa motiveringen.

Alla får delta.

Alla kan vinna.

Varför vill just du …

2 kommentarer om “Vinn presskriberat skrivbord

 1. Hej Mattias
  Ett gäng i bekantskapskretsen flyttade för länge sedan från Västgötaslätten till äventyret i den stora staden Göteborg. De allra flesta hamnade på Hisingen. Vi började titta på boll på Rambergsvallen och utan något naturligt lag att hålla på hemifrån förälskade vi oss snabbt i Bollklubben Häcken. Det blev halsdukar, säsonskort och närvaro på de flesta matcherna.

  Nu har många återvänt till hemtrakten för att stadga sig, bilda familj och sätta bo. Det blir bara någon enstaka livematch per år numera men kärleken till Häcken består. Vid viktiga eller roliga matcher samlas vi hemvändare ofta i stället för att se den på TV. När vi är hemma hos oss brukar vi bjuda på korv eller hembakta, gulsvarta, cupcakes.

  Om jag fick överta denna klenod skulle jag ställa den vid vår entre för att på den, med svart text på gult papper, presentera kvällens meny för mina Häckenvänner på besök. Jag skulle för nyfikna stolt berätta om hur vi i glädje och sorg sjöng och grät på den gamla sortens arena längst av alla i allsvenskan. Jag skulle berätta för mina barn att vid just detta bord satt Göteborgs främsta sportjournalister och skrev sina krönikor och repotage.
  Det ryktas om plundring av Rambergsvallen vid ett senare tillfälle men det är inte säkert att man har möjlighet att närvara på en sådan och därför skulle jag bli mycket glad om jag vann ett fysiskt minne från vallen.

 2. Jag vill ha det! Så jag kan övertyga Häcken och b.r.a till att sätta upp det på nya arenan.

  Bara för å retas..

Kommenteringen är stängd.