Senaste nytt om Häcken

Häcken vill behålla Kari Arkivuo, däremot är Dominic Chattos framtid på Hisingen mer osäker. Talangen Hosam Aiesh, som öste in mål för Häcken i Mariedal cup i helgen, förs det diskussioner med – och vänsterfotade kantspelaren Sula Matuvo har fått ett ”go” från tränarna, läs: Häcken vill ha honom. Vad gäller målvaktsfrågan är linjen fortfarande bred och håller både utländska och inhemska alternativ. Kontakter är tagna.

Huvudspår för spelplats 2014: Garanti för ex antal matcher på Gamla Ullevi.

7 kommentarer om “Senaste nytt om Häcken

  1. Slottskogsvallen har nog samma trevnad som Rambergsvallen hade – väl insugen! Majornas befolkning behöver ett eget favoritlag- när sedan nya Rambergsvallen är klar blir en tur över älven med en liten promenad en fin utflykt. Så Häcken, se till att bredda publikunderlaget.

  2. Bk Stjärt kan spela på Majvallen alternativt Heden, arenor som matchar intresset för klubben.

    1. Ja GU är för stort men det är en fotbollsarena något som varken nya ullevi eller majvallen är. Sluta trolla och bete dig istället.

  3. Självklart skall Häcken spela på gamla ullevi. ÖIS har inte mer rättighet till det än häcken. Skulle säga mindre rättighet eftersom de spelar i div 1. Så ÖIS på valhalla och häcken på GU.

  4. Varför inte sätta Häcken på Nya Ullevi? Den används väl MAX 4ggr/år, skulle kanske vara bra för arenan att utnyttjas, kanske inte publik- men planmässigt (för det är ju ändå Häcken vi pratar om, där Slottskogsvallen skulle passat finfint).

Kommenteringen är stängd.