Viktiga veckor för Öis

Det händer alltså en hel del i Öis för närvarande. Att både Emil Karlsson och Ricky Yarsuvat verkar lämna samtidigt som George Mourad vill avvakta kan innebära en del extrajobb för sportchef Kent Carlzon och huvudtränare Marcus Lantz. Ledarstaben är inte satt – än – och fler spelare, däribland Sundsvallsaktuelle Johan Lundgren funderar på sin framtid.

Gillar ändå Lantz uttalande om överflödet av duktiga spelare på marknaden. Fixa stommen, ha is i magen och fynda enligt sista-minuten-principen.

Och så den eviga frågan om spelplats 2014. Tycker det låter som om öisarna förbereder sig för spel på Valhalla, eller hur tolkar ni svaren i den här texten?

3 kommentarer om “Viktiga veckor för Öis

  1. Låt Häcken spela på stora Ullevi. GOT event vill ju att lyset ska vara tänt på stora Ullevi oftare.
    Annars skulle väl Öis kunna hålla till på Överåsvallen? Geografiskt hemma och mer publikkapacitet krävs väl inte?

  2. Matte: Varför har ÖIS mer rätt än Häcken att spela på GU? GU byggdes åt alliansen där ÖIS inte är med sedan konkursen. Roligt att du tycker att Häcken får allt gratis. Om du följt media så märker du, om inte motsatsen, nära det i alla fall.

  3. Tycker det låter som att ÖIS skall spela på arenan de alltid spelat på och som byggts åt ÖIS och övriga allianslag: Gamla Ullevi. Inget snack om saken. Men i mygel-Göteborg förvånar ingenting längre. Kommunpampar och Häcken har via Gothia Cup sina tungor djupt nergrävda i varandras ——.

Kommenteringen är stängd.