Ingen Sam i Malmö

Jag kan på detta enkla visa berätta att Sam Larsson inte är aktuell för en övergång till Malmö FF, som det tidigare glunkats om.  Inblandade parter förstår vad jag menar.

Jag kan också berätta att Sam Larsson i dag på förmiddagen genomförde ett mycket koncentrerat träningspass med IFK GöteborgHärlanda Park.

– Jag har en fysisk form som aldrig har varit bättre egentligen. Vi har tränat hårt och jag har kunnat vara med på varje träning sedan i somras egentligen. Så fysiskt känns det väldigt bra. Fotbollsmässigt är det väl vad det skall vara vid den här tiden. Med kalla planer och så, förklarar IFK-spelaren.

2 kommentarer om “Ingen Sam i Malmö

    1. Tvärtom. Jag trodde inte på det alls, men fick såpass märkliga kommentarer i ärendet att jag fick tänka om. Och så tillbaka till ruta ett igen. Inte aktuellt.

Kommenteringen är stängd.