Gais testar två amerikaner

Gais testar två amerikaner, PS Kemi Kingsanfallaren Christian Eissele och 24-årige mittfältaren Michael Stephens, senast i Stefan Ishizakis nya klubb LA Galaxy i Major League Soccer. Båda tränar med laget i dag och i morgon och kan få speltid redan mot Falkenberg på onsdag (Valhalla 19.00). Gais trupp består i nuläget av 21 spelare, skall upp i 22, kanske 23 spelare.

Kemi tillhör finska superettan.

***

Nye ytterbacken Sandeep Mankoo tvingades utgå efter huvudskada i lördagens match mot Ljungskile på Valhalla. Mankoo skadades sig i inledningen av andra halvlek (hans första i Gais sedan återkomsten från just Ljungskile), fortsatte spela, men utgick i mitten av halvleken. De första uppgifterna talade om yttre skada, men det visade sig vara en lättare hjärnskakning, varför Mankoo avstår veckans inledande träningar och onsdagens match.

– Han mådde lite illa och kände sig yrslig. Huvudet skall man vara rädd om, det finns ingen anledning att riskera något, förklarar Gais tränare Thomas Askerband.

***

Anfallaren Fredrik Jonsson, som stukade foten i lördags, kör rehab i dag, men väntas åter i full träning i morgon tisdag.

3 kommentarer om “Gais testar två amerikaner

  1. Får bara heta Fredrik Jonsson bygga upp fysiken så blir han svårstoppad framåt hösten, linda foten och smörj in hela honom men tigerbalsam hoppas även Linus Tornblad snart är tillbaka i truppen KROSSA FFF

Kommenteringen är stängd.