Vem köper Getingboet?

I morgon fattas det slutgiltliga beslutet av Göteborgs kommunstyrelse att uppföra en fotbollsarena på Hisingen där Rambergsvallen står i dag. Och någon gång under 2015 rullas spelet igång, efter en tänkt investering på mindre än 200 miljoner.

Jag hoppas det blir bra, inser att konstgräs får duga och undrar om ni kan komma på ett bättre arenanamn än Getingboet?

Jag gör det inte.

Däremot vet jag att Häcken ämnar sälja namnrättigheten till högstbjudande, för att täcka den egna investeringen om tio miljoner, och därmed riskerar vi att få dras med ett företagsnamn. Gillar Solnalösningen där storbanken köpte och skänkte namnrättigheten till en icke-vinstdrivande anti-mobbningsorganisation.

Kan vi uppbåda något liknade här?

Ni kan väl fundera över det över natten.

6 kommentarer om “Vem köper Getingboet?

  1. Nya ”regeringen” i stan bestämmer sig efter valet för att finansiera rubbet mot att namnet blir ”Allians Arena”…

Kommenteringen är stängd.