Mina nya lagförslag

Eftersom jag har varit på Whiteboard-utbildning hela dagen har jag inget att komma med, mer än att möjligen reprisera morgonens förslag på IFK-elva mot Gefle på torsdag: Marcus Sandberg – Emil Salomonsson, Kjetil Waehler, Hjalmar Jonsson, Ludwig Augustinsson – Joel Allansson, Jakob Johansson, May Mahlangu, Darijan Bojanic – Gustav Engvall, Philip Haglund.

Vad tror ni?

Kan möjligen tänka mig att byta plats på Haglund och Mahlangu.

***

Och frågorna i Häcken, inför onsdagens hemmamatch mot BP är – som jag ser det – två.

Vem av Simon Sandberg och Fredrik Björck ersätter utvnisningsavstängde Walid Atta i mittförsvaret och får Ivo Pekalski behålla platsen som central mittfältare nu när Oscar Lewicki åter är tillgänglig?

Jag går på Björck/Pekalski.

I övrigt samma lag som senast.

***

Pinsam historia det här.

7 kommentarer om “Mina nya lagförslag

 1. Litet väl drastiskt att byta mittbackspar, men förstår ironin. Emil ska va kvar på höger ytter mittfält. Sam skall vila. Darijan till vänster. Gustaf, Mahlango och Jakob på mitten och Meme på ensam på topp.

 2. vad f-n har GS tillfört ifk? Bjärs?
  Stora hemåtvändare….. skulle de sticka ut i superettan?

  Dessutom en högerback med allsvenska största träben (tänk en albornoz) o Söder som behöver 10 chanser för 1 mål.

 3. Jag skulle vilja att PG testar Ivo och Lewicki som sittande mittfältare med Martin i den offensiva rollen. Simon är bra men väldigt ojämn (bedrövligt dålig mot AIK), kan behöva en match på bänken.

  1. Vore mycket intressant att se Ivo och Oskar bredvid varandra, men kanske inte denna gång, det var ju bröllop häromdagen för Oskar, men vem vet? Simon kan ju också spela hym om så är, men i Häcken får många spela många, men inte alla matcher…många känner sig nog mycket delaktiga genom PGs matchning av truppen.

 4. Ja man kan ju se på saker på olika sätt. Vad du säger till supportrar är att skärpa sig och köpa överlägset beteende från spelare, det är klubbens värderingar som gäller och det skall publiken fatta. Att spelare hånar publiken får man acceptera? Hur ”go e du”?

  Nä, Balkander, det finns en helt annan syn på vad som sker än vad du som klubbens aningslöse språkrör förmedlar. Fotboll idag är en genomkommersialiserad aktivitet som kräver en massa av klubbar och som har duktiga aktörer, visst, men skall då supportrar bli ett nödvändigt ont som inte begriper och som snällt skall hylla och acceptera en underhållningsnivå som liknar Hedenhös när de matas av toppfotboll varje vecka vid sidan om GU? Så naivt att 15 000 skall betala och vara nöjda med den bedrövligt fega och ängsliga fotboll som visades upp i söndags. Sluta vara megafon för makt/pengar och se vad som sker annars sitter du snart ensam och suckar på GU. Haglund som alternativ forward, vilken ökenlösning, att stå över fjantiga översittarspelare mot Gävle, bra förslag

 5. Nu stack du ut hakan rejält ! Fast intressant med Haglund där framme. Dom behöver ju nån som är bra på huvudet, förlorar ju nästan allt i luften. Sen behövs en spelfördelare på centralt mittfält. Vem?

  1. Det borde väl bli Mahlangu…Haglund vill framåt, är stark, bra på huvudet och har gjort mål…vågar skjuta! Att han sen nog är bättre som central mitt är en annan sak. Där finns minst tre bra spelare, även om Gurra säkert kan mycket bättre än han hittills hunnit visa efter hemkomsten, det minns vi väl…

Kommenteringen är stängd.