Skrällen på Gamla Ullevi

GP:s delegation på HäckenKalmarMalin Jonson, Eric Hilmersson, praktikant-Jim och undertecknad – är på plats på Gamla Ullevi – och frågan är: Har vi tagit i i överkant?

Lagets skräll är förstås Samuel Gustafson, som precis som Fässbergborsan Simon skrev på nytt kontrakt till och med säsongen 2015 tidigare i dag.

Malin intervjuade ju Simon i dagens GP om det här med kontraktslängd. Utan att citera någon står vi numer och åtminstone i det här fallet med en ”spelarnas marknad”.

Häcken kommer vid en försäljning av tvillingarna få mindre betalt med ett kortare kontrakt än de hade fått med ett fyraårskontrakt.

Å andra sidan ökar intresset bland eventuella köpare för spelarna om de har korta kontrakt.

Laget i övrigt: Christoffer KällqvistKari Arkivuo, Emil Wahlström, Walid Atta, Leonard ZutaMartin Ericsson, Oscar Lewicki – Samuel Gustafson, Simon Gustafson, Nasiru MohammedMoestafa El Kabir.

Det innbär tidigare givne René Makondele på bänken. Björn Anklev – viktig kugge i årets Häcken – på bänken. Och guldkalven Carlos Strandberg på bänken.

Han kom in och avgjorde mot BP senast. Kanske kan han komma in och avgöra mot Kalmar med?

På läktarplats gapar det tomt. Med fem minuter kvar till avspark är vi färre här i dag än mot BP senast.

Kommentarer om “Skrällen på Gamla Ullevi

  1. Ni har inte tagit i – i alla fall inte utan att det finns goda skäl för det. Det var en uppvisning Häcken stod för i mötet med Kalmar, ett av allsvenskans allra bästa lag. Härligt att se den njutbara fotboll som presterades.

    Ett spel med dirigenten Martin Ericsson, solisterna tvillingarna Gustafsson och av denna matchs stora överraskning, Nasiru Muhammed och så förstås anfallarna. Men de skrivs de ju alltid om, så låt oss inte glömma försvarsgiganten Oscar Lewicki och vinnarskallen Björn Anklev. Väktaren av målet, får ofta kritik men vilka räddningar han gör! I denna och några andra matcher, s k omöjliga!

Kommenteringen är stängd.