Skamlig krock kostade

Tittade sporadiskt på Häckens andra halvlek mot Falkenberg och kan inte annat än tycka synd om göteborgarna.

Samtidigt får de skylla sig själva.

Anton Wedes slalomlöpning fram till 1-1 i andra halvlek innehöll en hel del mindre vackra försvarsingripanden från Häckens sida.

Skall inte ske.

Och samtidigt: Galet att schemalägga matcher i vår högsta serie som krockar med svenska landskamper där två av ena lagets nyckelspelare deltar.

Med Simon Gustafson och Carlos Strandberg hade det här blivit en helt annan match.

Och troligen tre poäng till BK Häcken.

8 kommentarer om “Skamlig krock kostade

 1. Hmmm… Segt förstås, men fantastiska Häcken ska väl ändå slå FFF utan 2 juniorer kan man tycka. Lr?

  1. Likväl som vi i Blåvitt skulle ha slagit Gefle, nu saknade Häcken också Martin Ericsson och El Kabir. Om Blåvitt hade saknat may, vibe, Larsson och J.J tror du att Blåvitt hade gjort något mål på Falkenberg på G-U eller för den delen Gefle…näää trodde inte det heller. Så kasta inte sten i ett glashus.

   1. Nu är det en oerhörd skillnad.

    Häcken är något FANTSTISKA medan Blåvitt är MEDIOKRA, i alla fall i GP’s Värld.

    Och då måste man ja ställa mycket högre krav på dom.

    Förr var GP ÖIS-Posten, nu verkar man ha vänt kappan efter vinden.

    i GT kunde man förra veckan läsa att just GP var på fallrepet, konstigt då att man inte verkar vilja ha några Blåvita Prenumranter kvar.

   2. Ni som hittills kommenterat har kanske missat den egentliga frågeställningen – när allsvenska lag genom uttagningar till landslaget enligt Hamrén inte får störas – varför går det då bra att störa genom uttagningar till yngre landslag?

    Man kan också undra varför inte Hamrén tidigare visat sig intresserad av allsvenskt spelande alternativ till sin landslagstrupp – inte minst nu när t o m överledaren Ibrahimovic påtalat att spelare han skall ha som lagkamrater i blågult inte ens platsar i sina lag i första – och andra divisioner utomlands och knappast vore aktuella för spel i blågult – vilken kapten han är när han säger så?

    Ibra är en fantastisk spelare, men hans uttalanden börjar alltmer ge intryck av lite hybris…

    Det är glädjande att så många unga talanger klivit fram i årets allsvenska, minsann inte bara i Häcken, utan än mer i fler andra klubbar. Många av dem med blågul nationalitet, dessutom. Samtidigt som namnen många gånger inte är traditionellt ”svenska” och inte utseendet heller!

    Borde inte någon eller några av alla dem, vara av intresse att ”testa” i en riktig landskamp – eller enligt Zlatans uttalande, en ”onödig” semestermatch???¨Som bara skall spelas av…Hur blir motivationen då?

    Även uttalanden av Elmander m flera borde leda till att deras fortsatta spel i Landslaget borde ifrågasättas! Mätta spelare…annat än på A Svenssons tid.

 2. Ursäkta mig, men nu får la du ta och ge dig! ALLA har spelartapp under säsong, om det så är skador eller uppdrag på annat håll. Det är väl ändå upp till spelarna själva att tacka ja eller nej till annat uppdrag än att jobba för sin arbetsgivare?
  Att inte Häcken har haft särskilt stora tapp (hittills) som vissa andra lag under årets säsong har gjort att dom ligger där dom ligger i tabell, MEN om de procentuellt hade haft samma KALKYLERADE frånfalla under säsong som andra lag så kanske tabell-läget sett annat ut?
  Man SKA ha en bänk som klarar sånt här, har man inte det kanske inte ”Gullgossen från Hisingen” är Sveriges roligaste, vackraste, mest skönspelande, bästa (finns ingen hejd på superlativerna…) fotbollsklubb längre? *Pfff* Synd om… jo jag tackar jag.
  OM dom inte klarar detta så hur tusan kommer hösten se ut när roligare lag (att ha roligt på plan i den nivån måste i mina ögon vara att spela inför publik och inte närmast sörjande med Pizzabiljetter och pressläktare) drar i dom.

  Nu får du skärpa dig i dina inlägg, är det synd om dom på Hisingen om dom gör en skitmatch i derbyt också? De kanske fick broöppning, eller skoskav på träning, eller ljudnivån från bortaklacken kanske störde för mycket?

Kommenteringen är stängd.