Jullmars dubbelhån och superfint

Nu börjar det hända grejor. Den andre sportchefen går emot Sportchefen och dubbelhånar därmed. När vi andra har fastnat i det eviga sambahjulet lutar sig Julle ”Jullmar” Lennartson mot Europas stora utmanare Tyskland.

Lyssna här bara.

”Känns som sju-åtta lag har rejäl chans att ta hem VM-bucklan. Men jag sätter en slant på tyskarna. Die Nationalmannschaft är ett komplett lag med nödvändig rutin. Och det är nu eller aldrig för Philipp Lahm, Bastian Schweinsteiger, Miroslav Klose och ytterligare en handfull av de mest erfarna tyskarna.”

Så fint då. ”Sista chansen”, ja då är det klart att de skall ha ett guld. Bara så där. Och det var ju ett tag sedan. Kommer ni ihåg Andreas Brehmes straffavgörande mot Argentina 1990? Var – om jag inte minns helt fel – Lothar Matthäus VM.

Och så till Jullmars personlige spelarfavorit. Vi har redan talat om det här, jag och Jullmar, och då lurade han mig att tro att Vincent Kompany är Belgiens stora stjärna, nu lurar han mig tillbaka och säger Hazard. Se här:

”Belgiens (och Chelseas) Eden Hazard är en fantastiskt härlig spelare att titta på, det ska bli roligt att följa både honom och det spännande belgiska laget i VM. Belgien är en outsider i turneringen och Hazard är jokern i leken.”

Noterat.

Lycka till med ditt tips, Jullmar!