Du skulle valt Willian, Scolari

Jag fick två av tre rätt i mitt tips om Brasiliens laguppställning mot Tyskland. Dante gick in, Fernandinho gick in och jag fick även rätt i att Maicon fortsätter istället för Dani Alves. Däremot väljer förbundskapten Luiz Felipe Scolari Bernard som vänsterytter framför mitt förslag Willian. Hur det påverkar Brasilien får vi strax se.

Tysklands elva är den väntade – där ju Miroslav Klose spelar sin fjärde VM-semifinal på raken och ihop med Brasiliens förbundskapten Scolari är ensam kvar från VM-finalen i Yokohama för tolv år sedan.

Tänk om han dessutom gör mål och därmed knäcker brassen Ronaldos VM-rekord vad gäller antal gjorda mål.

Inför matchen står både Klose och Ronaldo på 15 mål.

Jag står kvar mitt tips om att Brasilien tar sig fram till finalen. Det blir inte lätt. Tyskland gjorde en jättematch mot Frankrike i kvartsfinalen och fortsätter med Philipp Lahm som högerback och Bastian Schweinsteiger och Sami Khedira som defensiva centrala mittfältare.

Tipset: 2-1 efter mål av David Luiz och Oscar samt Miroslav Klose.