Gren tittar på spelare

Jag passerade Kamratgården i förmiddags och talade bland annat D-day med Martin Kurzwelly. Budet i nuläget: Inget har hänt, händer eller kommer hända runt spelartruppen under måndagen; sista dagen för övergångar i många europeiska ligor.

Joel Allansson har omgetts med rykten om danska Randers. De avfärdar huvudpersonen efter måndagsträningen.

Kvar återstår frågan om May Mahlangu och Jakob Johansson, både med utgående kontrakt – och möjligen intressanta på marknaden.

Enligt Kurzwelly är inga kontaktar tagna. Med tanke på den pappersprocess som ändå krävs för en övergång bör det tolkas som att båda stannar i föreningen säsongen ut.

Lasse Vibe har flera år kvar på sitt kontrakt med IFK och skulle säkerligen få en prislapp på mellan 20 och 30 miljoner kronor. Det snarare än kvaliteten på hans insatser påverkar det faktum att inga bud har inkommit.

Sportchefen Mats Gren har varit på resande fot i helgen och bland annat tittat på framtida förstärkningar, vem eller vilka förtäljer inte historien.

4 kommentarer om “Gren tittar på spelare

  1. Waehler börjar bli gammal och långsam han tar till elaka tjuvnyp och får därför ofta en massa kort och avstängningar, sälj den gubben innan han blir långtidsskadad och plocka in lovande juniorer från närområdet istället för svindyra danskar och gamla stela norrbaggar.

    När kommer Tobbe hem igen?

Kommenteringen är stängd.