Underkänt, tyckte Larsson

De svenska spelarna höll med. Det här var ingen vacker fotbollskväll.

Skall jag bedöma min egen insats är den underkänd, absolut, sa exempelvis Sebastian Larsson.

Och frågan, med en halvtimmes distans till slutsignalen är huruvida två poäng efter två matcher är en okej start på det svenska EM-kvalet.

Vi funderade trots allt inför kvalet i banorna kring om Sverige efter mardrömslottningen – Österrike borta och Ryssland hemma – kunde stå på noll poäng.

Ur det perspektivet är två pinnar lysande, dessutom plockade mot förmodade toppkonkurrenterna.

Problemet är spelet och känslan av att Sverige saknar både kvalitet och klass.

På söndag finns chans att landa mjukt mot Liechtenstein, samma Liechtenstein som kryssade mot Montenegro i kväll.

Det finns inga lätta matcher i fotboll.

9 kommentarer om “Underkänt, tyckte Larsson

  1. Ser Ni inte ljuspunkterna, ett fungerande mittbackspar, en Källström som nu börjar överta Svenssons roll, om än inte lika kraftfullt pådrivande ännu, respektlösa lirare som Durmaz och Zengin i bästa Zlatansstil…en lirare som Ekdal som ser ut att kunna bli blågul ”motor” framöver. Isak står som alltid.

      1. Tack! Blågult har nu en fungerande centrallinje, Isak, Granen, Kim och Zlatan! Omgiven av en trupp med fantasirika respektive lojala i bakgrunden, Anton och Seb ett par av de sistnämnda, Z-lirarna några av de förstnämnda. Alla behövs.
        Med ett ungdomslandslag som visar klass att hämta kommande ersättare till de som om något enstaka år inte längre blir A-aktuella ser det ljust ut.

  2. Förstår inte varför Hamrén ska ha in Zlatan på söndag. Bättre han får läka skadan ordentligt. Sverige bör vinna på söndag utan Zlatan!

Kommenteringen är stängd.