Öis närmast segern

Har just sett Öis kvalspela till superettan mot Assyriska och kan lämna följande rapport: Hemmalaget var närmast segern och borde rimligtvis ha vunnit den här matchen.

Samtidigt: Starkt att kvittera underläge från första halvlek och imponerande – av hela laget – att bjuda på den scenförändring vi oss till livs.

Mest imponerade jag av Daniel Paulson, David Leinar, Sebastian Olsson och förstås George Mourad, som höll sig framme vid 1-1.

Samtidigt skall vi ha klart för oss att det blir en helt annan match i Södertälje på söndag.

Dock: Kan Öis spela som i dag spelar de i superettan 2015.

– 50-50, bedömde Gais lagkapten Kenneth Gustafsson möjligheten till derbyn mot Öis nästa säsong.

***

Träffade Mohammed Ali Khan i paus. Han har just anlänt från första säsongen i Kina. Om det blir en andra är oklart. Jag hann aldrig ställ frågan varför.

***

Synd att supportrar aldrig lär sig. Det var otäckt att se hur delar från minst fem  bengaler droppade/föll ned på undre läktaretaget på Öissidan, och Assyriskas tillresta supportrar brände av två knallskott modell större. Det ena small av just där publik satt framför logerna på långsidan mot Allén.

9 kommentarer om “Öis närmast segern

 1. Patetiskt jävla ljug är exakt det du kommer med. Sitt inte och kasta skit på riktiga supportrar som åker på såväl hemma- som bortamatcher samt står för allt visuellt och nästan all sång på ÖIS-läktaren. Att GP är en IFK-blaska vet vi om, men ge fan i skitsnacket!

 2. De som tände bengaler är inga riktiga ÖISare utan förvirrade snorpåsar.

  Alla vi som satt på motsatt läktare kunde se att flera bengaler ramlade ner och att ett antal personer flyttade sig efter detta.

  ÖIS borde självklart ta sitt ansvar och stänga av de som tände bengaler.

 3. Idiotiskt av dig att skriva det där om de fem nedfallande bengalerna. Filmade allt från bra vinkel, det är helt enkelt inte sant.
  Berätta gärna vad du tycker att någon tjänar på ett sådant hetsljug. Klickdesperation?

  1. Jag stod också rätt bra till och såg delar av bengaler falla mot nedre etage. Och minst en av åskådarna under Assyriskas klack hade ett ringande ljud i öronen efter matchen. Okej?

   1. Hur du kan argumentera för att det föll bengaler från en läktare, när det finns film på hela läktaren, under hela bränningen är ju bara så där riktigt roligt jävla korkat. Lite som Liam, 9 år, som aldrig heller fick någon bengal i huvudet. Jag vill verkligen veta vad det är som driver dig att sitta och spy ur dig fullkomliga lögner? Är du enbart ute efter klick eller bara genuint hatar du fotbollssupportrar? I dagsläget arbetar du på en sportredaktion som i det närmsta är farsartad.

  2. Asvarigt att skriva om Fotbollhuliganers Illdåd oavsett vilken klubb de sympatiserar med. Se till att Dräggen hålls borta från läktarna så att vi Riktiga Människor kan återkomma. Livstids Avstängningar är Nödvändiga och inget mer Dalt.

   1. Skitsnack. Anledningen till att du inte går på match är att du är lat, eller helt enkelt prioriterar på ett annat vis. Det är inget fel med det, men kom inte och skyll på ”huliganer”. Samtidigt kan man ju också argumentera så att matcherna är mer för dem som faktiskt på regelbunden basis besöker evenemangen. I detta fallet, de du kallar huliganer, och inte du. Jag försöker inte berätta för dig hur du ska sitta i din soffa.

    1. Skitsnack, om inte det var för Dräggen på läktarna hade jag och många andra kommit istället. Fria från Bengaler och Våld.

     Man kan argumentera för vad man vill men det hjälper föga.

     Ni Huliganerna förstör för klubbarna oavsett hur ni argumenterar.

Kommenteringen är stängd.