Ett slags superettatips

Jag klarar verkligen inte av det. Satt och kikade på lagen i årets superetta och kom i stort sett fram till att alla kan åka ur, alla kan hamna i mitten och rätt många kan knipa någon av de tre översta platserna.

Gais? Varför inte? Östersund? Av allt att döma. Sirius? Mycket väl. Och är det något år Utsikten skall fortsätta sin galna resa uppåt i seriesystemet kan det mycket väl vara nu, direkt.

Om jag har druckit? Inte mycket och än så länge uteslutande kaffe.

Självfallet kommer Mjällby finnas med i racet, även om flera av de tongivande talangerna väljer att flytta på sig. Kan Brommapojkarna vända i farstun? Yes. Är det dags för Jönköping i högsta serien för första gången sedan 1969? Inte alls omöjligt. Och kan Ljungskile, som sades ha slut på pengar, på nytt buffla sig fram till allsvenskt kval? Definitivt.

Ni hör. Det här går inte att tippa, därför har ni mitt förslag här. Titta på det och välj sedan att bortse från det. Ha en fin kväll.

1) Östersund

2) Sirius

3) Jönköping

4) Ljungskile

5) Syrianska (Södertälje)

6) Brommapojkarna

7) Mjällby

8) Degerfors

9) Gais

10) Assyriska (Södertälje)

11) Varberg

12) IFK Värnamo

13) Utsikten

14) Ängelholm

15) Athletic FC United (Solna)

16) Frej (Täby)

3 kommentarer om “Ett slags superettatips

 1. Nja BP vinner serien med sin stora bredd på truppen och fynd av äldre gubbar i det allsvenska överskottslagret i S-Holm.Östersund kan mycket väl bli typ 2:a-3:a detsamma gäller köttiga Mjällby som helt klart hamnar på den övre halvan, GAIS måste få en bra start för att få toppkänning men övre halvan av SE ska makrillarna klara och hålla Degerfors & Varberg bakom sig i serien,,,,,,,,, KOMIGEN GRÖNSVART KOMIGEN!

 2. Östersund
  Ljungskile
  Mjällby
  Gais
  Jönköping Södra
  Sirius
  Brommapojkarna
  Degerfors
  Varberg
  Syrianska
  Ängelholm
  Assyriska
  Utsikten
  Värnamo
  Athletic FC United
  Frej

  1. Mitt tips:1.Östersund 2.Mjällby3.GAIS4.LSK5.Jönköping 6.BP 7.Sirius 8.assyriska 9.Syrianska 10.Degerfors11.Ängelholm 12.Varberg13.Athletic 14.Värnamo 15.Utsikten 16.Frej

Kommenteringen är stängd.