Brasserockad på Kamratgården?

En brasse ut (Daniel Sobralense) – en in (Patrick Dos Santos Cruz)? Att döma av den här rapporten signerad Bo Steffensen har den tidigare tredjedivisonsspelaren i AA Flamengo och 21-årige anfallaren en bit kvar till toppformen.

Sobralense har kontrakt med IFK Göteborg över 2015 men har i samtal med sportchefen Mats Gren tydligt uttryckt att han vill lämna klubben. ”Sobra” ingick heller inte i den trupp som i lördags spelade 1-1 mot danska NordsjällandValhalla.

 

Kommentarer om “Brasserockad på Kamratgården?

  1. Låter ju lovande.. 21 år ( då man kanske ska vara som bäst om man är lovande spelare) och spelar i tredjeligan i Brasilien, kan inte tänka mig att deras ligor är SÅ MYCKET BÄTTRE än AS. Satsa på våra egna junisar istället säger jag…

Kommenteringen är stängd.