Pearce och Eriksson cupklara

Gustav Engvall, som missade IFK Göteborgs cupmatch mot FC Trollhättan i helgen på grund av axelproblem, tvingades oturligt nog avbryta dagens träning efter ny axelskada – dock ej samma axel.

Därmed är Engvall i allra högsta grad osäker startande i helgens cupmatch borta mot Myresjö/Vetlanda.

Det är även Gustav Svensson, som inte heller han deltog i cuppremiären (2-2) på Edsborg i lördags.

Däremot är det troligt att Sebastian Eriksson, som kämpat sig tillbaka från en korsbandsskada, får speltid nu på lördag, liksom amerikanske försvararen Heath Pearce, som spelat sparsamt sedan ankomsten till Blåvitt i slutet av januari.

15 kommentarer om “Pearce och Eriksson cupklara

 1. Mörjos: Varför skulle Balkander skriva om sin egen tidnings ekonomi i sin fotbollsblogg? Nej, hans enda fel är en viss vurm för det internationella och nyskapande Häcken, i övrigt en habil skribent! 🙂

  1. Samtidigt är vår koncerns finanser relevant för både GP:s och den här bloggens framtid. Heja Häcken!

   1. Jag avsåg ej att du (Balkander) skulle skriva om din tidnings Finanser.

    Men om man vill läsa om Tidningens (Stampens) Finanser så måste man läsa GT.

    Jag menar inte heller att man skall granska Blåvitts Finanser men man kanske skulle kunna ha väntat till att dom kommer ut officiellt då det är väldigt snart. Hade det varit ett halvår kvar hade det varit en annan sak.

 2. Ni har Krigsrubriker angående Blåvitts ekonomi men när det handlar om er egen smyger ni in en liten notis omatt ni går med mer än en halv Miljard i förlust.

  Jag får det till att er förlust är ca 100 ggr större än Blåvitts.

  Å andra sidan skulle det vara betydligt svårare att leva utan Blåvitt än utan GP.

   1. … inte bara s.k. ”journalist” på GP … han är en STOR fan av BKR också … vilket gör att han s.k. ”jävig” med allt som han skriver om/mot Blåvitt!

    Annars håller jag med Martin – klockrent!

  1. GP spär ju på det negativa om Blåvitt. Plockar fram gammal skåpmat för att smutskasta. Den dagen man läser en negativ artikel om t ex Häcken är det dags att lämna jordelivet för då vet man att man har upplevt allt. Vilken skillnad i Malmö där lokalmedia faktiskt försöker att lyfta idrotten men i Muteborg är det inte aktuellt. Inte konstigt att hela koncernen med GP i spetsen är på fallrepet.

   1. Håller med. Malmö har extrem uppbackning i Sydsvenskan och Kvällsposten. Flera journalister bevakar varje steg men vi får nöja oss med Balkander och Leman. I värsta fall ”experter” som Ralf Edström som sågar allt och alla. Egentligen vill man ju ha granskande medier men saknar det lokalpatriotiskt hyllande från storhetstiden, långa mysreportage om Erlingmark, om Ekström och Torbjörn, etc.

    1. Ganska övertygad om att GP skulle hitta saker att granska i Göteborg utan att smutskasta Blåvitt. Bara blunda och peka på valfri nämnd i kommunfullmäktige så är det några uppslag. Trodde först att det bara var dålig journalistik men har på senare tid insett att det faktiskt är policy att stadens största lag inte ska hyllas utan snarare kapas. Den stora anledningen till att man sa upp prenumeration och jag verkar inte varit den enda.

Kommenteringen är stängd.