Väntad svensk startelva

Sverige startar som väntat med en 4-4-2-uppställning, där Jimmy Durmaz och Emil Forsberg återkommer i laget och Oscar Lewicki och Kim Källström bildar innermittfältspar.

Sverige: Andreas Isaksson (Kasimpasa) – Mikael Lustig (Celtic), Andreas Granqvist (Krasnodar), Mikael Antonsson (FC Köpenhamn), Martin Olsson (Norwich) – Jimmy Durmaz (Olympiakos), Oscar Lewicki (Malmö FF), Kim Källström (Grasshoppers), Emil Forsberg (Leipzig) – Zlatan Ibrahimovic (Paris SG), Marcus Berg (Panathinaikos).

För Oscar Lewicki blir det andra tävlingslandskampen från start i A-landslaget. Malmömittfältaren med förflutet i BK Häcken startade även mot Moldavien i den sista EM-kvalmatchen.

Även Danmarks startelva är i stort sett den väntade, nu också korrekt formerad enligt officiell line-up.

Kasper Schmeichel (Leicester) – Lars Jacobsen (Guingamp), Simon Kjaer (Fenerbahce), Daniel Agger (Bröndby), Riza Durmisi (Bröndby) – Thomas Kahlenberg (Bröndby), William Kvist (FC Köpenhamn), Christian Eriksen (Tottenham) – Martin Braithwaite (Toulouse), Nicklas Bendtner (Wolfsburg), Viktor Fischer (Ajax).

Från början presenterades en elva med Pierre Emile Höjbjerg (Schalke 04), men han ersattes 30 minuter senare – en timme före avspark – av Viktor Fischer.

Jämfört med Danmarks sista EM-kvalmatch, 0-1 mot Portugal, gör Morten Olsen tre ändringar. Michael Krohn-Dehli, Daniel Wass och Pierre Emile Höjbjerg ersätts av Viktor Fischer, William Kvist och Thomas Kahlenberg.