Efter skadorna – här är min startelva

Janne Andersson ersätter tre med två och det är självklart en försvagning, inte i kvalitet, men kopplat till erfarenhet och antal landskamper.

In med Linus Wahlqvist istället för Mikael Lustig, ingen ersättare för Martin Olsson och Isaac Kiese Thelin nu när Marcus Berg inte kan vara med.

139 A-landskamper ut, tio A-landskamper in. Det kommer märkas mot Frankrike på fredag kväll.

Å andra sidan är det knappast troligt att någon av de extrainkallade startar på Stade de France.

Det sannolika är tre raka byten. Emil Krafth som högerback, Ludwig Augustinsson som vänsterback och John Guidetti, som gjorde mål för Celta Vigo senast, som anfallare.

Dessutom berättade Janne Andersson på presskonferensen i Marbella att Albin Ekdal, som spelade en timme för Hamburg i helgen, inte kände sig hundra, men ändå trodde på spel.

Det kan borga för att den svenska förbundskapten väljer att starta med en en annan mittfältare, kanske AEK Athens Jakob Johansson.

Med en dryg timme kvar till måndagens träning här i Marbella skulle en svensk startelva mot Frankrike på fredag kunna ha följande utseende:

Robin Olsen – Emil Krafth, Victor Nilsson Lindelöf, Andreas Granqvist, Ludwig Augustinsson – Jimmy Durmaz, Oscar Hiljemark, Albin Ekdal, Emil Forsberg – Ola Toivonen, John Guidetti.

Det finns två andra möjligheter med backlinjen, antingen att man väljer betydligt mer rutinerade Oscar Wendt på vänsterbacken, samtidigt är Augustinsson i sitt livs form, vilket han visade mot Leicester City i Champions League senast.

Det andra alternativet är att spela Victor Nilsson Lindelöf som högerback och låta Pontus Jansson starta intill Andreas Granqvist.

Det tror jag inte på eftersom centrallinjen är viktig i alla sådana här sammanhang.