Här är mitt lag mot Italien

Snart bara ett dygn kvar till viktiga playoff-mötet med Italien på Friends här i Solna. Jag kommer precis från Sveriges sista träningspass och tror mig ha en bild av hur Sverige kommer ställa upp i morgon.

Här är mitt lag:

Robin Olsson – Emil Krafth, Victor Nilsson Lindelöf, Andreas Granqvist, Ludwig Augustinsson – Sebastian Larsson, Jakob Johansson, Albin Ekdahl, Emil Forsberg – Marcus Berg, Ola Toivonen.

Jag utgår från att Albin Ekdals rygg håller och att han kan spela. Det har låtit så i veckan.

Att Jimmy Durmaz inte kan spela i kombination med att Viktor Claesson inte glänste senast och att Italien är en väldigt stark motståndare tror jag att Sebastian Larsson återgår till sin ”gamla” position som högermittfältare, om inte annat för att ”täcka upp” för Emil Krafth, som tar avstängde Mikael Lustigs plats som högerback.

Det har tvistats lite om vilka två innermittfältare Janne Andersson skall välja. Jag tror alltså på Jakob Johansson och Albin Ekdal.

Det finns en liten reservation för denna uppställning.

Den innehåller Marcus Rohdén från start till höger. Så Janne Andersson startade det här kvalet mot Nederländerna i augusti förra året.