”Betala och gå vidare, Blåvitt”

Mitt enda råd till Mats Gren och IFK Göteborg är: Betala vad Dalkurd vill ha och gå vidare. Det är inte värt att förhandla för några tusenlappars skull. Att riskera att mista hela stycket skulle vara mer kostsamt.

Har ni bestämt er för Andreas Brännström, ja då får ni betala vad han är värd. Rör det sig om en halvmiljon totalt, i en verksamhet som åtminstone omsätter 150 miljoner kronor, är 100 000 som ”en piss i havet”.

Badwillen att det på nytt drar ut på tiden kostar mer, både i form av sponsorintäkter, hastighet och riktning i det fortsatta bygget av IFK Göteborg 2018.

Jag har nog aldrig tidigare uppfattat att en tränare har så stor betydelse för en föreningens kommande säsong som Andreas Brännström nu, han som skall personifiera skinnömsandet från 4-4-2 till 3-5-2.

Samtliga värvningar som är förberedda och ligger i pipeline är beroende av att tränarfrågan är i hamn.

Så … se till att lös ”Brännan” nu och knussla inte med några tusenlappar.

Det man förlorat på karusellen tjänar man in på gungorna.

3 kommentarer om “”Betala och gå vidare, Blåvitt”

  1. Har man inga pengar så är det kanske en större fråga … sedan kan man undra när helt plötsligt eller när … man behövde lösa ut en tränare …

    Historiskt har väl många tränare bytt klubb utan att bli köpta … som det heter. Då menar jag inte sparkade tränare … sedan får ju prislappen vara rimlig … det går mao inte att jämföra med en forward som skall skjuta 10-15 mål e.d.

    1. Finns avtal kostar de att lösa. Tänker på Roland Nilsson och Magnus Pehrsson i Gais, ex. Dalkurd har ett år kvar med Andreas och behöver hitta en ersättare. Sedan får de inte gangstra prislappen heller. Skall finnas en rimlighet. Allt skall dessutom sättas in i helhet.

Kommenteringen är stängd.