Kålltorp

Eivor Andreasson på promenix. Hon trivs på Kaggeledsgatan.

Tillbaka på redaktionen efter tur i Kålltorp med blandade intryck. En del väldigt nöjda med Bostadsbolaget, andra mindre glada. Några fler tips har kommit in. Nu ska jag ringa Poseidon och höra deras version när det gäller underhåll och paragraf 15 i hyreslagen.//Gunilla

Kommentarer om “Kålltorp

  1. Nu vet jag inte riktigt vart man varit, men bilden föreställer inte Kålltorp i varje fall. Husen kring Kaggeledstorget ligger i Torpa som är en del av Vidkärr, Det är dessa hus som Bostadsbolaget haft en del planer på att renovera fönster och tilläggsisolera samt sätta upp eternitplattor vilket finns på en del hus i närheten. Detta gillas dock inte av riksantivariemäbetet som vill K-märka fasaderna.

Kommenteringen är stängd.