Ringer Poseidon

Släpper årsredovisningarna ett tag och ringer Poseidon. Vi ska ju ut ikväll och träffa missnöjda hyresgäster i nybyggda kvarteret Venus i Gårda. På Poseidons egen blogg får nybygget både ris och ros.

Jag talar med distriktschefen Annicka Thorin som är helt ny på jobbet.

– Det har varit en hel del negativa kommentarer på bloggen. Vi är så självkritiska som vi bara kan, men när jag pratar med medarbetarna är det en bild man inte känner igen sig i, säger hon.

Annicka Thorin tycker att det är tråkigt att boende är missnöjda även om det bara skulle röra sig om ett fåtal.

-Men jag har inte historiken så jag måste hänvisa till Göran Leander.

Han är utvecklingschef på Poseidon och sitter i möte när jag ringer. Han vet inte heller så mycket specifikt om kvarteret Venus eventuella brister och ber att få återkomma med ett annat namn under eftermiddagen.

Hm. OK. Jag som trodde jag skulle kunna slippa de där siffertäta arken ett tag till…//Gunilla

5 kommentarer om “Ringer Poseidon

 1. Flyttade in i februari. Probelm med serverado ( kabelleverantör) som kräver årskontrakt, fel på kablar , dörr felmonterad så den är svår att stänga, Verkar ha varit väldigt bråttom med att bygga, söndertrampad garderob , byggskador och väldigt smutsigt vid inflytt. Alltid störd av byggjobbare eller av nyinflyttade med slagborrmaskiner,

 2. Flyttade in i februari. Probelm med serverado ( kabelleverantör) som kräver årskontrakt, fel på kablar , dörr felmonterad så den är svår att stänga, Verkar ha varit väldigt bråttom med att bygga, söndertrampad garderob , byggskador och väldigt smutsigt vid inflytt. Alltid störd av byggjobbare eller av nyinflyttade med slagborrmaskiner,

 3. @David

  Skönt att höra från någon som trivs! 🙂 Problemet med bloggar/forum är ju att det är där folk ventilerar sina dåliga upplevelser, tyvärr skriver inte de nöjda lika ofta. Och det stämmer säkert som du säger att problemens mängd och typ beror på när man flyttade in, många barnsjukdomar är nog redan lösta.

 4. @Maria W

  Vill bara säga att jag som flyttat in i oktober inte alls upplevt det som omfattande problem i fastigheten, det är säkert stor skillnad vilken tid man flyttade in. Första veckorna var det visst problem med tv som hackade men det har blivit uppmärksammat och löst. Annars har jag inte haft något problem med lägenheten. Det enda är att det är ont om garderobsplats men det är ju enbart en layout-fråga. Trivs jättebra men längtar tills hela bygget är klart så man slipper oväsen på morgonen.

  MVH

 5. Väldigt bra att ni tar tag i problemen med Venus! Vi är många som ska flytta in det närmaste halvåret, och det är väl klart att man oroar sig för alla klagomål i bloggen. Inte bara p.g.a. av de höga hyrorna, men även för en sådan enkel sak som att man förlorat sin kötid i boplats, vilket såklart påverkar ens valmöjligheter om man måste flytta igen.

  Håller tummarna för ärlig respons från Poseidon.

Kommenteringen är stängd.