Fortsätter i kommunens arkiv

Familjebostäder

AB Västerstaden

Sahlins Fastigheter AB

HGF

Teso Fastigheter

Familjen Dahlberg

Lars Wass

Detta är några av de tips som kommit in om hyresvärdar som ni vill ha granskade. Jag kommer att fylla på den här listan och skicka iväg till miljöförvaltningens diarium alldeles strax för att se om det finns några förelägganden utfärdade mot dem.

image

Några dokument har redan trillat in men det finns garanterat mer att hämta.

Och sen – sammanställning.

Ni som tipsar, har ni några bilder som kan visa upp de problem ni råkat ut för? Mejla gärna in det till oss!

/Cecilia

 

3 kommentarer om “Fortsätter i kommunens arkiv

  1. Ja granska Bostadsbolaget. I synnerhet i Majorna där det görs mycket lite i lägenheterna. Kyl frys och spis kan vara från byggandet av huset ca -90.Och där man kan få som svar nar man behöver en läcka fixad ”Kan du inte göra det själv, annars måste ju jag komma över”.
    Vid klagomål på mögel i badrummet fick de boende svaret att ”Det är ju bara att tvätta bort”.

    De de kallar boendeinflytande är renoveringar av en lekplats där man sedan undrar varför ingen frågade vad de boende ville och tyckte. Man blir hänvisad till ett möte som ingen var kallad till.

  2. Varför inte granska alla inte inte bara några?, jag tror nog att man kan hitta skit under alla fastighetsförvaltare så varför bara hänga ut en del?, Rätt ska va rätt.. skit i det eller granska alla.. på lika villkor.

  3. Granska Bostadsbolaget och de ’riktlinjer’,’policys’, ’miljöstrategiska arbete’ och ’boendeinflytande’ som detta helägda kommunala bolag håller sig med. Miljönämnden undviker att granska hyresvärdar som håller sig med fagra ord om ’miljöcertifiering’ – i verkligheten tomma ord som gör att man kan överträda vilka miljö-och hyreslagar som helst.

Kommenteringen är stängd.