Träff i Nordostpassagen på söndag

Nu börjar det bli sent på fredag och det är svårt att få tag på folk. Vi har fått många bra tips i dag. Jätteroligt. Fortsätt att höra av er!

På söndag träffar jag Susanne och hennes grannar i Nordostpassagen. Deras värd, Vegab Förvaltnings AB, vill bygga om huset. Alla är överens om att det är nödvändigt med stambyte i fastigheten men behöver ombyggnationerna bli så omfattande som Vegab vill. Hyrorna beräknas gå upp med nästan 30 procent

Ärendet har gått vidare till hyresnämnden.

Håll utkik här så får ni veta mer.//Gunilla

Kommentarer om “Träff i Nordostpassagen på söndag

  1. Underhåll ingår i hyran, där ingår även stambyte, med andra ord ska det vara hyresvärdens problem, hyresgästerna ska inte behöva drabbas av att värden slarvat med ekonomin. Men då man oftast tar ut mer i vinst än vad som är rimligt blir man tvungen att smyga in ”standardhöjande åtgärder” samtidigt som stambytet så att man kan höja hyrorna och därmed låta hyresgästerna täcka kostnaderna.

Kommenteringen är stängd.