Tack till Naomi!

Naomi Abramowicz, vikarierande ledarskribent på Göteborgs-Posten,  nu lider din vikarietid här hos oss mot sitt slut. Vad kan du om Göteborg som du inte visste innan? 

– Jag kände inte till hur uselt det göteborgska vädret kan vara. Eller röran som är Västlänken.

Vilken text har du varit mest nöjd med?

– Jag tycker att det är roligt att mitt blogginlägg om SVT:s nya ungdomssatsning ”Edit” fick så pass stor spridning. Annars är jag rätt nöjd med en text jag skrev tidigare i veckan, om problemet med att kvinnor i politiken allt för ofta bedöms utifrån sitt kön och inte sina egenskaper.

Vad händer härnäst?

– Härnäst ska jag vikariera på Liberala Nyhetsbyrån en vecka, sedan väntar andra tidningar under våren och sommaren. Dessvärre blir läsarna inte av med mig så lätt!

Vi önskar Naomi stort lycka till och tackar för de senaste veckorna!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterEmail this to someone

2 kommentarer om “Tack till Naomi!

  1. Och, egentligen i ett annat sammanhang – tummen upp för Alice med sin insiktsfulla ledare 18/4 – som egentligen är en snyting till de invandrarungdomar som bara glider runt på gatorna och klagar…….

  2. Naomi Abramowicz, ett journalistiskt årgångsvin som bara blir bättre och bättre.

Kommenteringen är stängd.