Välkommen, Björn Werner!

Idag debuterar Björn Werner som kolumnist på GP:s ledarsida. Björn är skribent och forksare och kommer enligt egen utsago skriva om ”politisk inkonsekvens, göteborgska brister och kanske lite om svartklubbar.”

Den mest aktuella frågeställningen är enligt Björn hur vi ska hantera övergången från arbetslinjen till robotlinjen. Eller som Björn själv formulerar sig: ”Vad gör vi av en värld där mänsklig arbetskraft blivit överflödig?”

Björn har tidigare skrivit för Nöjesguiden i Göteborg och har även gått Aftonbladets ledarskribentutbildning samt praktiserat på Dagens Arena. Han forskar vid Institutet för framtidsstudier, där han bland annat assisterat med arbetet kring boken ”De policyprofessionella.”

Välkommen till GP:S ledarsida, Björn!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Kommentarer om “Välkommen, Björn Werner!

  1. Läste Björn Werners kolumn och det kändes ovanligt att läsa en tydlig text med ett så självklart budskap. Tack! Man kan ju undra över varför det är så sällsynt. ytterligare tillskott till G-Ps ledarsida. Mycket positivt. Kanske kan man återvända som läsare och prenumerant igen.
    Maria S

Kommenteringen är stängd.