Gina on da Bakuplane

Söndag lunch. Fortfarande på väg mot Baku. Två rader bakom mig sitter Melodifestivalens programledare Gina Dirawi. Hon har laptopen uppe och pluggar (det vill säga lyssnar igenom de många bidragen) inför de båda semifinalerna och finalen som Gina ska kommentera för SVT tillsammans med Edward af Sillén.

– Om jag har någon favorit? Förutom Loreen så gillar jag Spanien, och Rumänien är helt okej. Fast vet du, lyssnar man tillräckligt länge blir alla bidrag bra.

Alla..?

– Ja, förutom Ryssland. De där babushkorna var charmiga första gången man såg dem men sedan blir de bara påfrestande.

JA

Kommentarer om “Gina on da Bakuplane

  1. V.a.r.f.ö.r ska det vara så svårt att skriva någorlunda hygglig svenska nu för tiden? Den där rubriken ser rent ut sagt för j*vlig ut. Kan den ”hippa” skribenten inte tänka så långt, som att en hel del läsare inte ens förstår vad det står? (Men det drabbar väl främst lite äldre personer och de kanske inte är något värda..?)

Kommenteringen är stängd.