Omgångens lag – 3

Det är måndag och dags att summera helgens Premier League-omgång, där mina tre största favoriter till titeln – Chelsea och de två jättarna från Manchester – vann igen.

Så, vilka spelare var då bäst? Här är omgångens lag, formerat enligt 3–5–2:

Målvakt: Michel Vorm, Tottenham. Den nederländske reservkeepern gjorde en toppmatch mot Liverpool. Han svarade för flera fina räddningar, men framförallt imponerade 32-åringen med vakna utrusningar, som stoppade Sadio Mané från att göra en ett par mål.

Mittback: Wes Morgan, Leicester. En jätte i mittförsvaret när det regerande mästarlaget tog sin första fullpoängare. Fixade 2–0-målet från nära håll.

Mittback: Curtis Davies, Hull. Säsongsinledningens stora överraskning i Premier League. Har svarat för tre topprestationer och i lördags höll det på att räcka till poäng mot segermaskinen Manchester United.

Mittback: Ashley Williams, Everton. Banans kung när Stoke nollades och Everton gick upp på sju poäng. Fansen på Goodison Park lär inte sakna John Stones den här säsongen.

Högerytter: Raheem Sterling, Manchester City. Tvåmålsskytt och riktigt riktigt bra. Supertalangen är på väg att ta nästa steg efter ett jobbigt fjolår och EM.

Mittfältare: David Silva, Manchester City. Spanjoren verkar trivas under landsmannen Pep Guardiola ledning. Kvick och full av idéer.

Mittfältare: Sam Field, West Bromwich. 18-åringen ligadebuterade och tog för sig direkt på innermittfältet. Lär bli en supporterfavorit på The Hawthorns, om han inte redan är det.

Mittfältare: Kevin De Bruyne, Manchester City. En av ligans absoluta toppspelare. Belgaren är komplett i det offensiva spelet och känns som klippt och skuren för Guardiolas lagbygge.

Vänsterytter: Eden Hazard, Chelsea. Säsongens spelare 2014-2015. En stor besvikelse i fjol. Nu är belgaren återigen igång, på alla cylindrar, och ser i det närmaste ostoppbar ut när han viker in från vänsterkanten. Kolla in 1–0-målet mot Burnley, om ni inte redan har sett det.

Forward: Jamie Vardy, Leicester. Fjolårets succéanfallare fixade 1–0, med en typisk Vardy-avslutning, på King Power Stadium. Engelsmannen var bra matchen igenom och lär göra många mål den här säsongen också.

Forward: Marcus Rashford, Manchester United. När Zlatan Ibrahimović och de andra stjärnorna inte fick hål på Hull kastade José Mourinho 18-åringen- Superlöftet svarade med att avgöra matchen och se till att United har maximala nio poäng efter tre matcher.  Rashford spelade bara 20 minuter, men det räckte för att sätta ordentlig press på startspelarna inför fortsättningen.

Manager: Antonio Conte, Chelsea. Omgångens manager för sättet han lyckades motivera sitt lag inför hemmamatchen mot nykomlingen Burnley. Londonlaget sprang, agerade som ett en enhet och skapade både tryck och mängder av chanser. Att gästernas målvakt Tom Heaton utsågs till matchens bästa spelare på Stamford Bridge säger en hel del om hur bra hemmalaget spelade. Conte har blåst liv i Chelseas stjärnspäckade trupp och det finns gott om anledningar för fansen att andas optimism.