Omgångens lag – 24

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Veckans lag är tillbaka, efter ett kortare uppehåll, och det innehåller en hel del nya lirare. Omgångens coach är Hulls 39-årige manager Marco Silva.

Laget formeras enligt 4–4–2:

Målvakt: Darren Randolph, West Ham. Gjorde några avgörande räddningar i 3–1-segern borta mot Southampton. Londonlaget hade inte vunnit på sju försök (fyra oavgjorda och tre förluster) på St Mary’s Stadium.

Högerback: Antonio Valencia, Manchester United. Stabil i defensiven mot Leicester och spelade fram till Zlatans 2–0-mål.Otroligt viktig för José Mourinhos kantspel.

Mittback: Toby Alderweireld, Tottenham. Dominerade i försvaret när Middlesbrough hemmabesegrares. Kunde ha blivit målskytt, men gästerna räddades av stolpen.

Mittback: Andrea Ranocchia, Hull. Liverpools stjärnor fick åka hem mållösa, till stor del på grund av italienarens klanderfria försvarsspel. Har 28-åringen äntligen hittat rätt, efter flera svajiga säsonger i Serie A.

Vänsterback: Marcos Alonso, Chelsea. Spanjoren övertygade inte i Bolton och Sunderland, men i Antonio Contes lag radar han upp högklassiga prestationer. Mot Arsenal gjorde han det viktiga 1–0-målet, och neutraliserade Theo Walcott.

Högerytter: Henrich Mchitarjan, Manchester United. Armeniern var bäst på King Power Stadium, när Leicetser 3–0-besegrades. Visade snabbhet och teknik när han öppnade målskyttet, och spelade sedan fram till Juan Matas fullträff efter paus.

Centralt mittfält: Pedro Obiang, West Ham. Gjorde ett stort jobb på mittfältet och skickade in det viktiga 2–1-målet strax före paus borta mot Southampton. Spanjoren hann även med en assist och var bäst på St Mary’s Stadium.

Centralt mittfält: N’Golo Kanté, Chelsea. Fransmannen är ligans bäste defensive mittfältare. Han är inte stor, 169 centimeter och 68 kilo, men dominerar ändå i match efter match. Mot i lördagens derby mot Arsenal såg han till att Wengers lag skapade ytterst få målchanser.

Vänsterytter: Eden Hazard, Chelsea. Kungen av Stamford Bridge svarade för en ny topprestation inför hemmafansen. Solomålet mot Arsenal var fotbollsmagi.

Forward: Romelu Lukaku, Everton. Den belgiske stjärnan leder skytteligan efter FYRA mål mot Bournemouth. Wow vilken uppvisning!

Forward: Gabriel Jesus, Manchester City. 19-åringen har fått en flygande start på livet i England. Mot Swansea gjorde han två mål. Det sista – på tilläggstid – avgjorde tillställningen.

Manager: Marco Silva, Hull. Den unge portugisen har fått ordning på Hull – framförallt har lagets defensiv imponerat i de senaste matcherna. Krysset borta mot Manchester United följdes upp av en fin 2–0-seger hemma mot Liverpool.