Erik Karlsson i comeback

Ja, inte den Erik Karlsson … utan Frölundas nuvarande Erik Karlsson.

Det är gott nog. De unga killarna kommer att få chansen i Roger Rönnbergs gäng … och efter utflykten till turneringen i Traverse City har Erik Karlsson den yngres självförtroende fått sig en rejäl boost.

På träningen i går såg Carolina Hurricanes-talangen från Lerum riktigt vass ut.

Det belönas direkt med en plats i tredjefemman – tillsammans med Alexander Wennberg och Evan McGrath.

Kul att se.

 

Jo, förresten … Frölunda sägs ha jagat en målskytt med högerpipa. Det är klart att klubben gjorde. Eftersom Montreal Canadiens inte hade kanonkommunikation trodde nog Christian Lechtaler att Sebastian Collberg var på väg mot NHL – och kollade direkt efter en ersättare.

Nu är Sebastian tillbaka i Sverige.

Stukad eller boostad? Oavsett ett tillskott i SHL.

 

Och Lasse Johansson står i kväll. Varannan match, alltså.