Ger humor publik?

20130928-090459.jpg
Har Frölunda ändrat biljettpriserna? Eller kostar det fortfarande 310 kronor att se SHL-hockey med begränsad sikt? Eller kostar fortfarande de allra bästa biljetterna i omgång sex av serien saftiga 435 kronor?
Jo.
Det gör dom.
Så inget är ändrat – även om det finns en marknadsavdelning hos Frölunda som i alla fall har humor – och jävlaranamma. Jag antar att det är Lisa Wadell som ligger bakom den här annonsen också – precis som när hon placerade en annons utanför kaffearenan i Karlstad.
Men tror ni att det hjälper upp publikantalet till budgeterade 9 500?
Tveksamt.

3 kommentarer om “Ger humor publik?

  1. Tycker inte detta är speciellt roligt, bevisar väl bara att dom inte inser problemet med priserna.

    1. Nä, 435 spänn i omgång sex känns inte helt genomtänkt. Fattar inte Frölunda att ett fullsatt Scandinavium ger sug hos sponsorerna.

Kommenteringen är stängd.