Freddan kommer hem – men inte nu …

För en knapp veckan sedan var Fredrik Pettersson fortfarande skadad.
Uppe i kanske 90 procent av sin kapacitet – men inte helt smärtfri i sitt knä. Och en skadad spelare får du inte sparka i KHL.
I går blev den gamla frölundaiten friskförklarad – och spelade sin allra sista match med Donbass.
För i morse fick han beskedet att den ukrainska klubben vill lösa ut honom …

Frölundas ordförande Mats Grauers har gång efter gång välkomnat hem Pettersson – den dan det skulle kunna vara aktuellt.
Det är det inte än, tror jag.
En skattesmäll är inget att föredra – och jag tror möjligen att Freddan kan vara på väg hem i slutet av säsongen.
En annan klubb i KHL möjligen, eller bra med deg i Schweiz?

5 kommentarer om “Freddan kommer hem – men inte nu …

 1. P Birro: Jag har faktiskt aldrig tyckt att Joel är en 1:a line spelare. Han är en ledare och har gjort bra med poäng! Men, ingen topp produktion. Han är en perfekt andra/tredje center. Personligen så vägrar jag tro att han är slut. Msn blir inte så här dålig på 4-5 månader. Vi får se.

 2. Fast är Joel verkligen en spelare för förstakedjan? Sett till sin spelstil så vet jag verkligen inte om han hör hemma i förstakedjan. Framförallt inte med den nya spelidé som Frölunda lever efter nu.

 3. Markus: Joel e en bra människa och har varit en utmärkt hockeyspelare. Men hans kropp håller inte längre för den spelstilen han behöver spela för att vara bra.

  En ”förstaspelare” ska leda laget på isen, inte från sjuksängen.

 4. Peter Birro: Jä*la skit snack att Joel inte ”håller” längre. Han är 31 år gammal.. Just för tillfället är han inte i en gigantisk svacka. Men ge den mannen lite mer förtroende än detta. Om någon förtjänat det, så är det Joel.

 5. Joel håller nog inte längre, framförallt fysiskt.

  Kanske Frölunda ska skaffa riktade sponsorer och sikta på att ta hem klubbens mångåriga framtida lagkapten – Flugan

  Men Grauers och Larqvist besitter nog inte den kompetensen att rå i land något sånt. Lite mer ansiktsfärg och lunchklubbar på dom b-gubbarna.

Kommenteringen är stängd.