Frölunda växer med landslagsuppdrag

20131028-151834.jpg

Tror ni att Tom Nilsson blir en sämre spelare av att härdas mot internationellt motstånd med Tre Kronor?

Glöm det.

Han växer. Han utvecklas. Han tar nya steg. Att grabben inte ens fått skäggväxt för att kunna delta i Movember, mustaschkampen mot prostatacancer, är en sak – att proppa finnar, tjecker och ryssar i Karjala Tournament en helt annan.

Så lägg ner snacket om att Frölunda förlorar på en skitturnering.

Uttagne Robin Figren växer. Backen John Klingberg växer. Och Joel Lundqvist får känna på förtroendet från Pär Mårts igen. Det förtroende som ska ta Frölundas kapten hela vägen till Sotji. En krigares förtroende.

Att det dessutom finns sex forwards som platsar i Rikard Grönborgs Juniorkronorna är också bara bra. Det finns spelare som kommer att komma tillbaka rejält peppade efter en sejour med anfallsrik juniorhockey.

Landslaget är, i mina ögon, bara bra för Frölunda.

7 kommentarer om “Frölunda växer med landslagsuppdrag

 1. Magnus: Grauers må ha tydliga mål, men han reviderar dom vid varje morgonkaffe. I hans visioner finns ingen verklighetsförankring och det viktigaste ”klubbkänsla” är ett ord man tydligen kan köpa sig.
  Så Magnus, jag hoppas verkligen att jag har fel medan ditt tyckande om Grauers är mer rätt!

 2. Peter Birro: Grauers som ordförande är det bästa som kunde hända Frölundas organisation. En man med tydliga mål och visioner som har hårda nypor. Nej Grauers skall det inte klagas på!

 3. Andy: Du har så rätt, jag behöver vila men det borde ju en skadad lagkapten i Frölunda göra med. Istället för helt onödiga matcher för honom borde han ta hand om sina skador. Jag blev bara så paff när jag såg Mårts lista.

  Synd att du blir så trött av att se mig, men som både realist och Frölundasupporter är jag en levande bild av hur illa det kan gå med glädje och bitterhet.

  Det är inte Joel eller dig Andy som jag tycker är dom stora felkoderna utan Matsarna (Ahdrian, Grauers) som jag inte vill bjuda in till min surströmmingsfest.
  Nitbälternas mästare Ahdrian och bratts Grauers beslut har varit så dåliga att klubben utan hjälp av GBG Kommun skulle vart ett minne blott nu.

 4. @Peterbirro.

  Du gnäller så mycket så man blir trött av att bara se ditt namn.
  Du kanske behöver vila? Det är inte VM som spelas i Sotji.

  Kom in i matchen nu!

 5. Borde inte Joel vila?

  Kan verkligen Joel vara ett alternativ i VM?
  Ser en del på NHL och nog har vi bra med pigga o friska spelare i NHL.

Kommenteringen är stängd.