Kämpa för 12 044 – i arenan och i kronor!

20131118-163324.jpg

På onsdag möts alltså Frölunda och HV 71 i Scandinavium – och hittills är det sålt runt 8 000 biljetter. Okej, absolut – men med tanke på vad klubben presterar just nu, på isen och utanför, är det bara 12 044 som gäller.

Varför?

Hockeyn är den bästa på åtta år. Föreningen lyssnar – sänker priser och gör om intron. Dörrarna är öppna – och vi får chansen att titta bakom kulisserna hos ett SHL-lag. Frölunda gör faktiskt alla rätt – och förtjänar ett fullsatt hus.

Dessutom – nog ska vi kunna kräva att Frölundas spelare får ihop minst 12 044 kronor till Movember-insamlingen? Teamkaptenen Christoffer Persson har redan en ståtlig mustasch, med tillhörande tofs.

Backen Oliver Bohm har dessutom bevisat att han inte ljuger. Hans mustasch blir verkligen gul-blond! Hittills finns det 1 950 kronor på Frölundas Movember-konto – och plats 72 i landet!

HÄR SKÄNKER DU!

Kämpa! Det är trots allt till kampen mot prostatacancer som pengarna går.

20131118-163334.jpg

5 kommentarer om “Kämpa för 12 044 – i arenan och i kronor!

  1. Övertygad om att folket kommer!! Själv har jag jagat iväg halva släkten till matchen mot HV. Men oavsett så hoppas jag verkligen att Frölunda tar sig till minst semifinal spel lår. Varenda extra hemma match kommer innebära nödvändiga intäkter.

  2. Kruxet att göra rätt när man en gång gjort fel är att det hänger kvar. Länge. Blir som när Nordstan för några år sedan lagom till jul chockhöjde taxorna till p-huset lagom med följd att folk uteblev. Det gick inte att reparera förrän julen därpå. Jag hoppas Frölunda får 12 044 men jag är rädd för att skadan redan har uppstått. För övrigt ska vi inte förvånas över publiksiffror i Göteborg. I den här evenemangsstaden är det just evenemang som ska locka (varför se Blåvitt i guldrace när vi kan se Zlatan och CR7 jogga?) och vi kan därför förvänta oss något speciellt lagom till Julmatchen. Men serielunken? Mot bra motstånd? Verkar inte finnas just nu, tyvärr.

    1. Spot on! Det gäller för Frölunda att göra bra saker gång på gång på gång för att så smått börja få tillbaks förtroendet och börja dra storpublik igen. Publikrespekt, heder (rimliga biljettpriser) och ödmjukhet är nyckelord för att lyckas med detta svåra uppdrag.

  3. Du gör ett gott jobb. Superkul att följa din blogg.
    Angående publiktappet raljerades det en hel del kring den inkompetenta frölundaledningen bland fans och skribenter kring klubbens prissättning. Alldeles för dyrt sades det, bara man sänker priset kommer folket. Nu har man sänkt priset men inte kommer det mer folk. De sänkta priserna har endast lett till minskade intäkter för frölunda och därmed sämre förutsättningar på sikt.

    1. Tack, Nacka! Priset är inte sänkt tokmycket. Särskilt inte i matcher som mot HV 71 … däremot fanns specialerbjudanden inför Fars dag.

Kommenteringen är stängd.