Vinn Tom Nilssons affisch!

20140105-180806.jpg

Jag har pratat om affischerna som finns i Malmö Arena. De pryds som sagt av Frölundas Torontolån Tom Nilsson – som är på plats i Skåne.

”Jag fick åka hit själv! Jag frågade alla i laget, men ingen ville åka med mig …”

Märkligt, tycker bloggen – då fem frölundaiter faktiskt är med i turneringen.

Men som ni ser … Tom, eller The Poster Boy, signerar en affisch – som just du kan vinna!

Skriv in din motivering i kommentatorsfältet, så väljer jag och Tom ut en vinnare.

 

5 kommentarer om “Vinn Tom Nilssons affisch!

  1. Ja tack gärna. Har mycket olika autografer. Skulle vara roligt att få denna. Har frölunda samt blåvitts alla spelares autografer och har jobbat hårt för detta.

  2. Well, Tom Nilsson hade förut min bild som visningsbild på Twitter, UTAN ATT FRÅGA. Det känns som att jag borde få något tillbaka, och då passar en signerad affisch utmärkt. Visst, Robin Figren är min stora idol men Tom Nilsson kommer inte långt efter! Stor kärlek!

  3. Tom gör dom snyggaste tacklingarna i Frölunda. Och den postern hade varit rolig och ha med Toms autograf, Han lirar ju i Sveriges bästa hockey lag FRÖLUNDA. Nu håller vi tummarna för att det blir guld ikväll för våra juniorkronor. 🙂

  4. Tom, Under din tid i Mora såg jag en hel del av dina matcher, då jag själv kommer från Dalarna, Ludvika närmare bestämt! Redan då såg jag att det kommer bli något stort av dig! När du sedan tog steget till Frölunda i SHL och Sveriges bästa sportjournalist, Johan, blev man inte mindre glad! En kombination som heter duga – helt enkelt!

Kommenteringen är stängd.