Från Frölundaborg till Bolsjojpalatset

Att hänga i Frölundaborg och dagligen se stjärnor som Dick Axelsson eller kommande NHL-lirare som John Klingberg, Tom Nilsson och Alexander Wennberg är en sak. Det är ett privilegium att ha som jobb.

Titta på hockey, skriva om det.

Men hur ska jag då beskriva det jag upplever just i dag? Fyra plan har landat här i Sotji … lastade med världens allra bästa hockeyspelare. Jevgenij Malkin, Sidney Crosby, Henrik Lundqvist … ja, alla som finns och är uttagna från NHL.

Och dagens schema är helt galet:

17.15: Russia Hockey skejtar ut i Bolsjojpalatset – med stjärnan Alexander Ovetjkin i spetsen.

19.15: Dags för Sidney Crosby och Matt Duchene i Team Canada att göra detsamma.

20.45: Henrik Zetterberg leder den svenska styrkan i Tre Kronor in på isen i träningshall 1.

Däremellan blir det mixad zon med alla stjärnor.

Jag vässar armbågarna.

Den här turneringen kommer antagligen blir det största som jag nånsin upplever hockeymässigt.

Nån som vill följa med?

8 kommentarer om “Från Frölundaborg till Bolsjojpalatset

  1. Nu får ni sluta vara tykna mot johanr. Han skriver om hockey, men redaktionen har lyckats förväxla redaktionsmaterialet med breven till hans mamma!

  2. Menade inget illa. Bara att jag är imponerad av att jr lyckats få till det så bra för sig. I fortsättningen ska jag dock bara skriva HEJA JOHAN så ingen blir ledsen.

  3. UJA,visst hade man velat vara där. Och fotat bacon och skrivit om nallar o delfiner. Hur har du lyckats få någon att pröjsa för detta? Grymt avis o imponerad.

    1. Det är tydligen svårt att förstå vad den här bloggen handlar om! Reportagen och krönikorna hittar du i andra kanaler. Sedan kan det ju inte vara så svårt att strunta i att läsa?

    2. Så onödig kommentar Nacka… Gör något åt ditt uppenbarligen tråkiga och fattiga liv istället för att klanka ner på andra hårt arbetande människor.

Kommenteringen är stängd.