Guldgrabbar?

20140221-211600.jpg

20140221-221232.jpg

Har ni sett de här sköna killarna. Finndödare, kallas de av journalisterna i Bolsjojpalatset inre regioner.

Alla med en gemensam nämnare: Frölunda.

Den översta bilden är från Erik Karlssons egen twitter – och där sitter två målskyttar och en hjälte. Vad Håkan Hellström gör i omklädningsrummet har jag inte en aning om, men jag antar att han är glad över att Ullevi säljs ut den sjunde juni.

Skämt åsido, Loui Eriksson från Lerum är ruskigt lik i verkligheten.

Och killen med en mask på huvudet är stolt över att ha tagit sig och Tre Kronor till ännu en final i OS.

”Det är inspirerande att se vad längdåkarna, curlinggänget och andra har gjort! Det är kul, det sprider glädje. Jag kände det när jag flyttade utomlands, att man blir mer patriotisk. Det har gått nio år nu sedan dess och jag står alltid upp för allt svenskt!  Det är jättekul att representera sitt land, speciellt i ett OS och varje gång det går bra blir jag stolt.

Jag är övertygad om att Henrik Lundqvist gör oss stolta på söndag också.