Lundqvist om helikopterräddningen

NEW YORK, NY - MAY 29:Henrik Lundqvist #30 of the New York Rangers makes a save against the Montreal Canadiens during Game Six of the Eastern Conference Final in the 2014 NHL Stanley Cup Playoffs at Madison Square Garden on May 29, 2014 in New York City.   Elsa/Getty Images/AFP== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==Jag var bara tvungen att fråga, när Henrik Lundqvist ändå var på tråden.

Vad i helskotta tänkte du på när du fick till säsongens räddning – helikoptersnurren i match sex mot Montreal Canadiens?

”Det var inte så mycket att göra! Deras kille försökte passa på andra sidan och det blev en snedstuds på en klubba. Jag såg att pucken var på väg in i målet – den var nästan bakom mig. Jag var tvungen att komma bakifrån med armen. Det hade inte gått om jag dragit den rätt upp. Jag kastar klubban och reagerar instinktivt. Snurrar till med kroppen – och träffar pucken med stöten.”

Det låter enkelt.

”Jag hade flyt den gången. Men det var fantastiskt skönt. Personligen var det kul att komma tillbaka efter match fem … då jag blev utbytt.”

Jag ser gärna fler räddningar av den sorten i finalen, Henrik.

Kommentarer om “Lundqvist om helikopterräddningen

  1. Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it’s truly informative. Im gonna watch out for brussels. I will appreciate if you continue this in future. Many people will be benefited from your writing. Cheers! cgefgddedbag

Kommenteringen är stängd.