Johnson har skaffat skäggväxt!

IMG_7682.JPG
Ser ni överläppen på Andreas Johnson?
Det är nåt stickigt på väg ut, ett tecken på mognad – och just den skäggväxt jag saknat hos ett valpigt Frölunda.

Och megatalangen, draftad av Toronto Maple Leafs, visar i den här segermatchen precis det som 031-puckarna saknade i inledningen av Champions Hockey League.

Ledaregenskaper, alltså.

Två mål och fyra assists mot franska mästaren Briancon –  att plussa på till de tre första assisterna i förlusten mot Genève-Servette.

Nio poäng på två matcher, alltså – en välförtjänt innehavare av Top Scorer-tröjan!

Fortsätter Johnson att producera så här kommer Håkan Olofsson och Magnus ”Vargen” Jansson, Frölundas materialare, att få sy upp en extra Top Scorer-tröja till SHL.

För nån inverkan tycks den banne mig ha …

Johnson var på träningscamp med Maple Leafs i somras – och tyckte själv att han var långt från NHL. Tre år minst, sa han. Två om han hade tur.

Kanske fick han helt enkelt upp ögonen – och körde ännu hårdare hemma med Roger Rönnbergs gäng.

Hur som helst: Det kommer bli en rolig lirare att följa i vinter.

7 kommentarer om “Johnson har skaffat skäggväxt!

 1. Jamenalltså. Frölunda är kanske det lag i Sverige som har flest fanns. Ditt jobb är att förmedla info om detta lag. Infon du förmedlar förefaller falla få i smaken eftersom dina alster nästan alltid lämnas utan frågor/kommenterer/åsikter. Får det dig inte att fundera över om du skriver om rätt saker? Jämför med gamla sportsday, massor av godis. Elller med Balkanders texter. Här finns lite om skäggväxt.

  1. Vi har inga direktkommentarer längre. Jag väljer att godkänna kommentarer. Oavsett om det är troll eller beröm. Och jag kan säga att bloggens ”tittarsiffror” är massiva. Särskilt med tanke på att säsongen inte ens startat.
   Mitt jobb är att rapportera hockey. Krönikera hockey. Kritisera hockey. Om Frölunda i allmänhet – och människorna runt och i klubben i synnerhet.
   Finns Sportsday kvar, förresten?

 2. Helt allvarligt, varför detta bloggande i stället för riktiga artiklar?

  Skall det nu bloggas så hade i alla fall jag uppskattat lite mer produktivitet. Jag håller mig rätt väl uppdaterad med vad som skrivs om Frölunda och skulle med lätthet läsa fyra gånger så mycket. Jag vill veta allt om laget. Vilka spelarna är på riktigt, vilka drivkrafter de har, vilken väg de gått, planer för framtiden, träningar, utrustning osv osv. I dag följer ni (du) på sin höjd matcher. I mina ögon är det inte tillräckligt!

   1. Vad spelar det för roll att du ser många träningar när du inte har förmågan att förmedla sådant som frölundafansen vill läsa?

Kommenteringen är stängd.