12 kommentarer om “Poängfest på torsdag?

 1. Hej Johan! Hur får du fram antal sålda? När man tittar på ticnet så ser det ut som det är betydligt fler än dryga 5000 sålda. Frölunda borde skaffa en sån där publikmätare som IFK har på sin hemsida för övrigt.

  Mvh Bob

 2. Med tanke på att det kostar 450kr/plats på långsidan är den siffran inte så förvånande.. På Gamla Ullevi kostar det som mest 330kr att sitta på mitten av långsidan.

   1. Fast riktigt så enkelt är det nog inte. Tror att de flesta företagsbiljetter är på långsidan, och vet inte om de säljer så värst många biljetter är för 450. Biljetterna på kurvan och kortsidan är också alldeles för dyra. Lägg där till att det spelas miljarder rätt meningslösa grundseriematcher nu för tiden så är det snarast ett mirakel att folk dyker upp över huvud taget.

   2. Matte: Håller INTE med dig.
    Hockey och Frölunda är alltid roligt och underhållande.
    Tråkigt att du inte känner samma..

  1. Sen är det ju såhär att Scandinavium är ingen hockeyarena nånstans, platserna utåt kanterna och på kortsidorna är helt bedrövliga. Det + det höga biljettpriset gör nog att många drar sig för att gå, samtidigt är det väldigt skönt hemma i soffan nu för tiden med 55″ TV osv osv. Hoppas politikerna kan inse att staden behöver en ny, stor och välplanerad hockeyarena. Släng väck Valhalla IP och bygg den där vettja 🙂

   1. Precis! Och folk kan fortfarande nyttja alla parkeringar osv runt omkring som dom gjort tidigare när dom gått till Scandinavium.

Kommenteringen är stängd.