Blir det #12044 nu då?

På fredag kör IFK Göteborg den smarta kampanjen #FullFredag i mål.
Ni vet, ett supporterinitiativ för att fylla arenan i en egentligen rätt trist allsvensk match.
Har Frölunda lika brinnande supportrar? Finns idékraften?
Med sex dagar till nedsläpp mot Djurgården är i alla fall 4 772 biljetter sålda.
Jag fortsätter att envist hävda att SHL-hockeyn som FHC bjuder på i vinter är värd 12 044. I alla matcher.

5 kommentarer om “Blir det #12044 nu då?

 1. Sen har dom väl höjt biljettpriserna ganska rejält i år på långsidan samt i kurvan när de gäller styckbiljetter. Riktigt dåligt, som om de inte va tillräckligt dyrt förra året…

  1. Du skämtar!? Är det ÄN dyrare att gå på match i år? Det kan väl inte vara möjligt efter den massiva kritik klubben fick i fjol i samband med diskussionen varför så få går på hockey nuförtiden.

  2. Precis. Jag är bara så trött på att de hela tiden tjatar om att priserna ligger i paritet med övriga lag i serien, men hur i helsike kan det då vara så svårt att fylla arenan? Spelet är det absolut inget fel på, men vad kan det då vara.. Inte priserna va? Nej, nej där ligger vi rätt. Blir så trött på att de aldrig ser att priserna är för höga. 345kr för en biljett i kurvan mot Brynäs i en premiär, är det bra pris? Nej, för dyrt! Det vet vi alla, utom ledningen i Frölunda.

   Bättre att sänka priserna och få fullt på matcherna än att höja och knappt uppnå snittsiffran. 9500 i snitt räknar de med den här säsongen, tror jag inte att det blir.

   1. 9500 i snitt både tror och hoppas jag vi når upp till utan problem, då det är en ganska ”låg” siffra relativt sett. Senare i vinter kommer oftast publiken tillbaka, och särskilt om de fortsätter främja anfallshockeyn!

    Tycker dock det är en för hög siffra sett till hur en budget ska läggas, om det nu stämmer!? Bättre budgetera för lägre, runt kanske 8500, och sedan få allt över som bonus. Annars blir det en hårfin gräns för ekonomiskt fiasko eller glada miner.

 2. Är inte under 5k en väldigt dålig siffra så nära en match!? Hur få säsongsbiljetter lyckades de sälja egentligen? Uppenbarligen långt under 5k, vilket väl måste ses som ett stort misslyckande? (Har själv säsongsbiljett!)

  Kanske har de inte tagit åt sig vad gäller kritiken från förra året på HUR de ska folk till arenan!? Fortfarande så varken syns/hörs Frölunda på stan och på arbetsplatser. IFK syns/hörs otroligt mkt mer… kanske dags att ändra strategi?

Kommenteringen är stängd.