Freddan andas ut

Fredrik Pettersson, Luganos poängmaskin från Backa, andas ut.
Röntgen i dag i Schweiz gav …
”… att korsband, inre och yttre ledband är okej. Kan vara så att jag har en bristning i en muskel på insidan. Jag tror att jag är okej.”
Det var i gårdagens toppmöte mot Dick Axelssons nya klubb Davos som smällen kom. En tackling knä mot knä – och Pettersson tvingades utgå.

Känns som om du pustar ut lite?

”Ja, verkligen! Nu kan jag ju förmodligen träna redan i veckan!”

 

3 kommentarer om “Freddan andas ut

 1. Ge oss gärna en uppdatering på biljettförsäljning inför Modo-matchen. Antar det blir ännu en medioker siffra sett i Frölunda-ögon, inget tyder väl på nåt annat tyvärr, men alltid kul att veta.

  På tal om det, måste jag trots allt gnälla lite på biljettpriserna. Det kostade mig 295 kronor att gå på matchen i lördags. Då satt jag i kurvan – och dessutom fick jag se en match av bedrövlig kvalitet. Jag förstår dem som hellre sitter i soffan och kollar. För inte tusan överväger jag att återvända särskilt ofta, när priset så grovt överstiger den underhållning man ges. Tyvärr.

  Inget annat än arrogans från Frölunda sida. Och noll verklighetsförankring.

  1. C: Underhållningen var det verkligen inget fel på. Då kan du inte din hockey..
   Det var spännande in i slutet!

   Men du kanske förväntar dig 4-0 matcher, varje gång.

   8600 är ganska bra siffra med tanke på fotbolls derby (i stan), matchen gick på 4:an, det brukar vara sämre snitt i början på säsongen.
   Blir nog minst 10000 mot MODO.

   Nu ska vi vara positiva. Inte tvärtom.
   Sen kan jag också tycka att biljetterna borde vara lite billigare.
   Där är jag med dig!

   1. Om du tycker att det var underhållning har du för låga krav. Jag har nog aldrig sett på maken till slarvigt, hafsigt och oinspirerat spela (åtminstone i långa stunder). Dåliga passningar, lågt tempo och alltför naivt anfallsspel som ofta slutade med en vågad dragning på offensiva blålinjen.

    Att man återkommande betalar 3-400 kronor för att se på detta … nej, det gör ingen. Och det är fullt förståeligt. Skall det priset vara värt det, ja då skall det precis som du säger sluta 4-0 varje gång. Annars blir det inte mer än 7-8000 på matcherna – vilket är långt ifrån där klubben skulle kunna vara med mer humana (och verklighetsförankrade) biljettpriser.

    Det tycker jag är mycket tråkigt.

Kommenteringen är stängd.