Tom sköt snabbare än skuggan!

IMG_8067.PNG
”That one got in there so fast it looked like he scored it yesterday!”
Så går det också att presentera sig för den kommande NHL-publiken – och det var precis vad Frölundas gamle back Tom Nilsson gjorde när han sköt sitt första mål för Toronto Maple Leafs i campmatchen mot Philadelphia Flyers.
Du som knappt sköt ett mål i SHL?
”Haha, eller hur! Men det kändes bra! Jag fick spela både powerplay och boxplay”, säger Tom stolt till bloggen.
Berätta om målet!
”Det var i pp, så hade Nazem Kadri pucken och tog in den i zon i ett uppspel. Sen när vi kom in i zon gled jag ner på andra sidan – och så fick jag en grym passning och sköt direkt!”
Så nu är den ordinarie tröjan snart din!
”Lugn nu! Lååååångt kvar!”
Två veckor?
”Det är en evighet när det är camp. Vi är 16 backar nu – som ska bli sju”, berättar Tom – som spelade matchen ihop med ordinarie backen Morgan Rielly.
Ingen propp?
”Nä, inte direkt …”
Här kan du själv se Tom Nilssons kanonmål:

Lyssna på kommentatorernas lyriska ord: ”That one got in there so fast it looked like he scored it yesterday!”
Underbart.

2 kommentarer om “Tom sköt snabbare än skuggan!

  1. Johan:

    Du får gärna kolla med klubben om varför Luke Moffatt inte får spela i dagens CHL-match (enligt officiella hemsidan). Att han inte fick spela de första matcherna må vara en sak – men Mattias Tedenby som råkade ut för samma öde spelade HV71:s match mot Jyväskylä igår.

    För mig låter det helt enkelt som att 1) Frölunda har medvetet valt att ställa av Moffatt denna match, eller 2) Frölunda har antingen medvetet hoppat över att anmäla honom till denna match, eller så har de glömt eller missat att den möjligheten fanns.

Kommenteringen är stängd.