Värt fem matchers avstängning?

Här ser ni händelsen som ger Växjös gamle Frölundatalang Gustav Rydahl fem matchers avstängning.

Tufft? Ja, aningen.

Det tycker till och med backen Emil Djuse själv – även om han ligger i ett mörkt rum och missar matcher ett tag framöver.

”Själva situationen är ju mer olycklig … men jag slår ju huvudet ganska hårt i isen – eftersom jag inte hinner ta emot mig. Fem matcher kändes tufft, men jag vet inte hur de ser de ser på situationen och ska inte kommentera deras sätt att döma. Jag vet att ”Gurra” inte gör det medvetet och att det blir olyckligt”, säger Emil.

Hur mår du i skallen i dag?

”Jo tack, det känns bättre. Lite seg i huvudet bara. Ska bara ta de lugnt …”

För övrigt har Djuse inlett säsongen riktigt bra – och visat upp den talang som han värvades för.

Krya på dig!

Se bensvepningen här!