Och vinnaren är …

Tobias Larsson!

Många av er har skrivit fantastiska motiveringar, men det finns bara en tröja att dela ut. Det jag föll för var att tröjan ska ramas in – tillsammans med ett foto på vinnarens avlidne far …

Hör av dig, Tobias … så får vi ses i samband med en match i Scandinavium senare i november!

Här är hela motiveringen, till varför just Tobias Larsson ska vinna Movember-tröjan, som alla spelare har signerat med guldpenna.

”Jag skulle vilja vinna tröjan för… Hur ska jag börja?

”2009 dog min far efter lång tids sjukdom.
1994 fick han nytt hjärta och nya lungor. Han hade ett medfött hjärtfel som gjorde att han var tvungen.
Han levde ett rätt så normalt liv fram till 2006 då jag gjorde lumpen. Då fick han njursvikt på båda njurarna, fick alltså börja med dialys varannan dag. 2008 dan innan jag skulle till flytta till Spanien så föll han ihop hemma av en hjärtinfarkt. Jag följde med i ambulansen. Det första han sa när han vakna va att jag skulle flytta och leva mitt liv. Det gjorde jag. Senare på hösten fick han prostatacancer, som i sin tur inte va så kraftig, men läkarna kunde inget göra då han redan va kraftigt medicinerad och hade sin dialys. Torsdagen den 28;e maj 2009 va sista dan jag prata med han. Då mådde han bra, hade precis kommit hem efter sin dialys, han var väldigt trött. Vi pratade varje dag så vi sa ”hörs i morn”. Fredag den 29:e maj ringer min syster på mitt spanska nummer, då visste jag att nu har det hänt nått. Ja, han hade äntligen fått vila.

Min far Bernt, va inte bara en väldigt skön och glad göteborgare, han var stort Frölunda och blåvittfan.
Jag skänker varje år pengar till movember och varje månad till hjärt och lungfonden.
Denna tröja skulle jag ha och rama in med ett foto på honom och hedra hans minne.
Han skulle bli väldigt stolt och jag vet att just nu mår han gott där uppe när det går bra för laget.

Ha d så bra så länge :)

Tobias.”

Grattis, säger bloggen!

 

5 kommentarer om “Och vinnaren är …

  1. Rätt val. Det var den jag tyckte skulle vinna när jag läste vad folk skrev. Bra gjort, Johan!

Kommenteringen är stängd.