Stålbergs debut lovar mer!

IMG_9234.JPG
Inget mål, men över tio minuters speltid i SHL-debuten – och massor av lovord. Sebastian Stålberg är snabbt en ny favorit i Scandinavium.

Han hoppar in i matchens första power play (när Robin Figrens skridsko strular) – och gör så när mål ett par gånger om.
”Jag har inget att förlora. Det finns inget att spara på, bara in och ge allt! Jag har tre matcher med Frölunda innan jag ska tillbaka till Rögle – och kan inte åka och slå bort puckar. Det är ingen som imponeras av det. Jag ska ge allt när jag är med”, lovar Stålberg.

Han ska tillbaka till Rögle den 2 februari – även om det blir fem mål i nästa match.

”Ja, jag har två matcher till på mig. Sedan ska jag försöka vara med och ta Rögle till första eller andra platsen mot SHL”, säger Sebastian.

Bloggen gillar i alla fall debuten.

Har du vant dig vid spelet i Sverige?

”Det är annorlunda. Det känns som om du har mer tid. Det gäller att du får självförtroendet och vågar hålla i puckarna. Det har hänt lite under säsongen. Jag hoppas jag får lite självförtroende här i Frölunda, kan växa som spelare och ta med mig det ner till Ängelholm …”