Blidh: ”Dagen jag blir glaslirare borde jag byta sport …”

Anton Blidh, Frölundas hårdtacklare i Juniorkronorna, skrattar när han hör vad Artturi Lehkonen har sagt om kvällens kvartsfinal.

”Haha, vi har inte heller råd att förlora! Det är ju vinna eller försvinna …”

Fast han blir ju sönderpsykad av er hemma i Göteborg, antar jag?

”Det som händer i Toronto stannar i Toronto … eller?”

Har du nåt ont i käken, då?

”Nej! Den dagen jag blir glaslirare borde jag nog byta sport”, svarar Blidh – som har mamma på läktarplats i Kanada.

Släpp pucken nu.

Jag tror på 7-2 till Sverige.

Kommentarer om “Blidh: ”Dagen jag blir glaslirare borde jag byta sport …”

  1. Ja tacka vet jag j-vm! Där knusslas det inte vid tekningarna med nedsläpp av pucken som det görs i SHL och avbåsningarna är få och utvisningarna rätt dömda! Dagens match Frölunda-Leksand höll på att sluta med en riktig domarskandal, bortdömt mål, missade utvisningar och flera tekningar där man vägrade släppa pucken för att någon står två cm fel. Mot Modo stod det fyra domare och tittade på jumbotronen för att bestämma domslutet.
    Fyra domare och ingen såg vad som hände….
    Vi har för dålig domarnivå här i landet när man på förhand kan tala om vilket lag som får utvisningen! Bättring önskas om vi ska behålla publiken på läktarna…. soffan lockar!
    Vänligen men mycket bestämt,
    Titti Döme

Kommenteringen är stängd.