Publiken stannar hemma …

Två segrar på tio senaste matcherna. 14 mål framåt, sämst i SHL – och bara segrar mot bottengängen Leksand och Modo.
Frölunda har sin största svacka sedan Roger Rönnberg tog över som tränare.
I kväll kommer före detta tränaren Kent Johansson på besök med ett svårspelat Örebro – och publiken lyser med sin frånvaro.
Endast 5 500 har biljett med sju timmar till nedsläpp.
Det är ett tydligt tecken.
Vad kommer då att hända?
Har Frölunda råd att förstärka innan transferfönstret stänger den 31 januari?
Laget skriker i alla fall efter en målskytt. Kanske finns han i den återkommande trion Anton Blidh, Artturi Lehkonen och Robin Figren.
Fast gladast blir jag om Magnus Kahnberg hittar nät igen.

11 kommentarer om “Publiken stannar hemma …

 1. Dom som säger sparka rönnberg är ju inte kloka. Rönnberg ska vara kvar, men däremot måste det finnas en balans på att spela snyggt och ibland slå sarg ut och säga till spelare som bäckman att inte dribbla då han inte klarar av det!!

 2. Ge juniorerna en chans!
  Nu måste det in nytt blod som hungrar efter att få vinna.
  Frölunda har många vassa forwards i J20 truppen som bör få möjligheten till SHL spel , tänker främst på Ehn, Elgestål, Engvall och Dahlström som bevisat att dem både har fysiken och talangen att gå in och ta en plats.
  Anton Blidh är ju ett gott exempel på detta.
  Tittar vi lite bakåt så vem minns inte 6-1 segern mot Skellefteå i december 2013?
  Det var ju årets skräll som juniorerna stod för.
  Scandinavium blev ju sen fullsatt på returmatchen och många var ju där just för att se dem nya talangerna Frölunda producerade.
  Kanske det var en lyckoträff och en vågad satsning då det vid denna tiden var många skadade , men effekten ekade genom hockeysverige att Frölunda hade den i särklass bästa ungdomsverksamheten som dem satsade på och däribland några av Sveriges vassaste juniorer. Hela 8 spelare som senare blev draftade 2014.
  Kan tyvärr inte se in i kristallkulan, men jag vill påstå att det är rätt tid att våga satsa på dem yngre och ge dem möjlighet att kriga med dem äldre så att vi kan börja vinna igen.
  Visa hockeysverige att vi är Sveriges starkaste organisation som visar att vi tänker långsiktigt då det är viktigt att behålla dem yngre talangerna så att dem inte ger sig av.
  Tack för det fria ordet
  // Bengt

 3. Å där satt då tvåan då….Ja du Herr Rönnberg..Ta ditt ansvar och AVGÅ direkt efter matchen i kväll.

  1. Rönnberg ska inte avgå! Men däremot måste vi inse att vissa spelare håller inte måttet just nu. Kahnberg är en,Bäckman likaså. Tveksam även när det gäller Joel.

 4. Förlust i kväll igen..? !!!?? Om så sker måste styrelsen aggera direkt och omgående förpassa Roger Rönnberg till historieböckerna. Detta innan hans bidrag till klubben blev att dra ner klubben till det Allsvenska träsket igen.

 5. Tyvärr är det så att Frölunda inte spelat bra. Och det tålamod man byggt upp hänger på en tråd.
  Har väldigt många vänner som brukar gå. Just för tillfället känner dem inte för det. Överlag känns SHL som en allt svalare produkt. De yngre talangerna sticker runt 19 år gamla och resten trycker borta i KHL och Schweiz. Namn som Mårtensson, Pettersson, D Axelsson mm skulle lira i SHL.

 6. Kahnberg har gjort sitt. Lös in kontraktet. Han kommer stå på 0 mål när säsongen är över. Han är ju rädd på isen!!

 7. Svante: Snälla dra inte upp biljettpriserna. Dom är inte för höga!!
  Sen skriver du i din andra mening: ”in med spetskompetens”. Hur kan man få in kompetens i truppen om man inte betalar för det? Och hur kan man betala om man inte har några intäkter?

  Fattar inte hur folk tänker som klagar över att det kostar pengar att gå på hockey.

  Skärp dig och knata iväg till scandinavium istället. Vad jag vet finns det biljetter för 100spänn. Är det för dyrt så får du väl följa matchen på radiosporten..

 8. Klubben pissar på sina supportrar. Dels genom ohederligt höga biljettpriser samt att inte justera spelartruppen. Bort med de som inte tillför något och in med spetskompetens.

  Tragiskt!

  1. dom har inför denna säsong lyssnat på sina fans och det finns biljetter för 100:- styck – taskig ekonomi sedan nubbens tid och vi värvar inte hit föredettingar med namn utan kompetens som förr.

   ända tragiska här är din kommentar.

Kommenteringen är stängd.