Megatifo med 12 000 färgade ark

Kvartsfinal nummer sju mellan Frölunda och Luleå kommer att bli speciell. För första gången under säsongen ser arenan ut att bli slutsåld – och nu har 12 000 (!) ark i A3-storlek beställts av Frölunda.

Arken är färgade i rött, grönt och vitt – och ska hållas upp upp efter hymnen, när spelarna åker in på isen.

Både Sektion 84 och Goa gubbar är med på tifot, som blir det största som Frölunda nånsin har gjort.

”Önskemålet är att man höjer sin skylt över huvudet och håller den tills killarna kommit in på isen. Då skall vi förhoppningsvis få till ett fint mosaik-mönster i hela arenan!”, säger Frölundas pressman Peter Pettersson Kymmer.

4 kommentarer om “Megatifo med 12 000 färgade ark

  1. Hoppas någon passar på att dokumentera det snyggt också då. Film på hela introsekvensen med tifo och entré till uppställning inför nationalsången (som förövrigt klipptes ned förra gången med bara andra versen). Ska man klippa, kan man lika gärna skippa.

Kommenteringen är stängd.